2017. már 29.

Glamour-napok 2017: Ezeket a kiskészülékeket ne hagyd ki!

írta: SMARTA
Glamour-napok 2017: Ezeket a kiskészülékeket ne hagyd ki!

Glamour kuponok háztartási kiskészülékekre, padlóápolási és szépségápolási termékekre

creative_advertising_1.jpg

Tudod mi vár ránk április 6-9 között? Ha igen, akkor érdemes elolvasnod a legfrissebb bejegyzésemet! Ha nem, akkor elárulom, hogy jönnek a Glamour-napok, amikor érdemes a kedvezményes ajánlatokra lecsapni. Ilyenkor nem csak ruhát és kozmetikumokat tudsz jó áron beszerezni, de a háztartásodat is fel tudod dobni néhány új készülékkel. Összegyűjtöttem Nektek, hogy hol kínálnak kedvezményesen porszívót, hajszárítót, kávéfőzőt…és milyen ajánlatokat nem érdemes kihagyni!

A korábbi bejegyzésemben már írtam a háztartási nagykészülékekről, lakás dekorációról és arról, hogy hol érdemes a heti/havi a nagybevásárlást megejteni. Ha még nem olvastad, akkor katt ide >>> A második részben a háztartási kiskészülékek vannak górcső alatt. 

Glamour-napok: háztartási kisgép kuponok

20161115_130732.jpg

Ez egy hatalmas kategória, hiszen a vízforralótól a kávéfőzőn keresztül, a botmixeren át, a konyhai robotgépekig minden beletartozik. Márkák és beszerzési helyek szempontjából is bőséges a választék. Amin szerintem érdemes gondolkodunk, hogy mi is lenne az optimális választás, ha esetleg több dologra is szükségünk van. Koncentráljunk arra, amelyiknek legnagyobb beruházás, hiszen egy 3.000 Ft-os terméknél a 20% kedvezmény csupán 600 Ft-ot jelent (és lehet, hogy egy következő akciós újságban lesz is nagyon hasonló ajánlat), de egy 60.000 Ft-os konyhai robotgép esetén már 12.000 Ft-ot tudunk megtakarítani, és a drágább készülékek ritkábban is vannak akcióban, valamint kisebb a helyettesíthetőségük.

Ha automata kávéfőzőn gondolkozunk, akkor itt a remek alkalom, mert ez a kategória 100.000 Ft-nál indul. Egy középkategóriás gépnél akár 40-60 ezer forintot is tudunk nyerni, gondoljunk csak egy DeLonghi vagy egy Jura automata kávéfőzőre.Ehhez használjuk a Media Markt 20% kedvezmény kuponját!

Az Auchanban a Philips és Tefal kisgépekre van 20% kedvezmény, a Bestbyte üzleteiben és online vásárláskor is minden konyhai kisgépre vonatkozik a 20% engedmény, az Intersparban a Russel Hobbs kisgépek várnak bennünket 20%-os kedvezménnyel, a Media Markt és az Euronics üzletiben pedig szinte majdnem minden márka minden konyhai kisgépére 20% az kedvezmény mértéke.

Glamour-napok: padlóápolás kuponok

20161115_131137.jpg

Ez hasonlóan nagy falat, mint a nagykészülék beszerzés, mert viszonylag nagy értékű, és sok szempontot érdemes megvizsgálni. Erről bővebben már itt írtam, ezt is olvassátok el mielőtt belevágtok a keresgetésbe. Ennél a kategóriánál mindenképpen vegyétek figyelembe az energia címke adatait, amiről itt olvashattok bővebben.

Ha már megvan, hogy milyen készülék kell, akkor nézzetek szét a Media Markt kínálatában, és lehetőleg a közép-felső árkategóriában keresgéljetek. Az óriási választékot, ha szűkíteni kellene a 20%-os akcióban részt vevő márkák közül is, akkor én a Dysont, Philipset és Electroluxot javasolnám megtekintésre.

Ha a profi megoldás hívei vagytok a takarításban, akkor a Kärcher készülékeket is érdemes szemügyre venni, hiszen az ő választékuk túl mutat a hagyományos padlóápoláson, hiszen gőztisztítók, ablaktisztító készülékek és magasnyomású mosók is beszerezhetőek személyesen 20% kedvezménnyel a saját hálózatukban.

Glamour-napok: vasaló kuponok

20161115_131016.jpg

Itt is érdemesebb nagyobb értékű készüléket választani, akár beruházni egy gőzállomásba is, ha nagyon sokat vasalunk. A Tescoban 30% kedvezmény van minden Tefal és Philips vaslóra és gőzállomásra, de a Media Marktban és az Euronics üzleteiben is tudunk válogatni, de ezekben a láncokban csak 20% a kedvezmény van erre a kategóriára, cserében jóval szélesebb a termék és márka választék. A fenti 2 márka mellett érdemes a Bosch vasalókat is szemügyre venni.

Glamour-napok: szépségápolási termék kuponok

Ebben a kategóriában lehetőségek száma végtelen, szinte minden márka valamelyik értékesítési ponton kedvezménnyel kínálja a termékeit, ami nem meglepő, hiszen a Glamour olvasóinak jelentős része a szépségápolási termékeknek és divatnak hódol.

A tavaszi szezon miatt a szőrtelenítő készülékek kerülnek előtérbe, például a Tescoban minden kapcsolódó termékre 20%-os kupont lehet kivágni, de az Auchanban, Media Marktban, InterSparban és az Euronicsban is kedvünkre válogathatunk.

Ha hajszárító vásárláson törjük a fejünket, és jól akarjuk kihasználni a kedvezményeket, nézzük meg az AC motoros készülékeket. Ilyen motorral vannak a szalon hajszárítók is ellátva, mert strapabíróbbak, nagyobb légfúvási teljesítményre képesek, így gyorsabban szárad a haj. Ha még társul hozzá ionizáció funkció is, akkor a végeredmény szemmel látható különbséget fog hozni.  Árban amennyivel ezek drágábbak, a 20-25% kedvezményt felhasználva annyiért kaphatjuk meg, mint egy hagyományos motoros kivitelt.

Ha szívesen vásárolunk online, akkor a beauty.hu webáruházban minden Babyliss termék 25% kedvezménnyel rendelhető.

Glamour-napok: szájápolási termék kuponok

oral-b-westend-media-markt-3-.jpg

Az Oral-B szájápolási termékeket szinte bárhol be tudjuk szerezni, mert szinte minden értékesítési ponton valamilyen kedvezmény van a készülékekre. A dm-ben 25%, az Auchanban, Euroncsban és Media Marktban 20%, de ez utóbbiban 3 felső kategóriás termékre külön 25%-os kupon van!

De szájápolásban  nem csak 1 márka van, ha inkább Philipset vásárolnánk, azt a Media Marktban tudjuk 20% kedvezménnyel megtenni.

Mindenkinek jó készülődést a Glamour-napokra! :-)

Ha Te is mész vásárolni, akkor nyomj egy lájkot! ;-)

További tippek és hasznos tartalmak a Facebook oldalamon! Videókért pedig látogass el a YouTube csatornámra!

 

Ezek is érdekelhetnek:

Ezeket vedd a Glamour-napokon, ha lakásfelújítás előtt vagy!

Milyen turmixgépet vegyek - ezeket gondold végig mielőtt vásárolsz!

Spóroljunk vákuumozó készülékkel pénzt és időt!

Milyen porszívót vegyek? Ezeket a kérdéseket gondolod végig vásárlás előtt!

5+1 innovatív kütyü, ami nem hiányozhat egy női otthonból

 

Fotók: smarta, wonderduck.hu, glamour

Szólj hozzá

szépség Auchan Tippek Euronics Turmix Glamour-napok Media Markt Szőrtelenítés Porszívó Háztartási készülékek Elektromos fogkefe Vákuumozó készülék Kennwood