2017. okt 05.

Legtutibb Glamour-napi ajánlatok az otthonodba

írta: SMARTA
Legtutibb Glamour-napi ajánlatok az otthonodba

20171004_124928.jpgMegkezdődött a visszaszámlálás! Hamarosan itt van az év egyik legőrültebb shopping fesztiválja, ideje elkezdeni felkészülést, legalább is gondolatban! Összeszedtem Nektek, hogy milyen cuccokat érdemes beszerezni a háztartásotokba, vagy akár már karácsonyi ajándéknak! Tartsatok velem, ha szerettek jó áron jó cuccokat vásárolni az őszi Glamour-napokon! :-) 

0. napi ajánlatok

A dm és a Rossmann üzleteiben már október 11.-én kitör a vásárlási láz, amit érdemes kihasználni, hogy több időd maradjon a többi üzletre! Itt ne csak az akciós dekor kozmetikumokat és krémeket nézd meg, hanem a háztartásodra is gondolj!

Ha régóta szeretnél már elektromos fogkefét, és a dm-ben jársz, akkor vidd magaddal a 25% kedvezményre jogosító Oral-B kupont! És az első oldalon található Frosch kupont se hagyd otthon, mert minden környezetbarát tisztítószert szintén 25%-kal olcsóbban szerezhetsz be! Ráadásul 6 üzletben személyesen tanácsadással is vár a zöld békás cég!  112cc3ff-50c8-4356-8477-0b3e4c66602f-384-0000004a738bce2f_tmp.pngMosogatógép tablettából most a Rossmannban érdemes betárazni, mert mind a Finish, mind a Somat termékek fél áron kaphatóak!

Szépségápolási termékek olcsóbban

Egyre nagyobb divat a tartós szőrtelenítés, ha házilag szeretnéd ezt megoldani, akkor a Media Marktban 25% kedvezménnyel tudod beszerezni a Braun és a Philips IPL készülékeit. A Remington villanófényes készülékét pedig www.remingtonipl.hu webárházból tudod 20% kedvezménnyel megrendelni.56f0c559-a43c-4242-9281-6512de1810fc_sr970_300.jpgHa maradnál az epillátornál, akkor Braun azokra is 25% kedvezményt biztosít akár a Media Marktban, akár az Auchanban akarod beszerezni. A fiú borotvákra is élnek ezek a kedvezmények, ha esetleg már karácsonyi ajándékot nézegetsz! De ha inkább kedveli életed párja a Philips vagy Remington borotvát, azt 25%-os kedvezménnyel a Tescoban tudod beszerezni. 

Otthoni kényelem

A lakást a személyes tárgyak, a puha textíliák és egy hívogató ágy tesz igazán otthonossá. Ezeket is beszerezheted most, hiszen a Dr. Padlónál darabszőnyegeket a Diego-nál a szőnyeg mellett tapétát, függönyt és karnist is 20% engedménnyel vásárolhatsz meg.

Különleges kisebb és nagyobb dizájn bútort valamint egyedi dekor cuccot tudsz 20%-kos kedvezménnyel rendelni a butopea.hu és a hepihome.eu webáruházakból, a Buttlersből és a JYSK-ből pedig szintén 20% kedvezménnyel tudod a lakásodat őszi-téli hangulatba öltöztetni.palma-leveles-fotel-1400x1400.jpgA csodás nap egy nyugodt, pihentető alvással kezdődik. Ha most gondolkozol matrac vásárlásban, nézz szét a Dr.Balm kínálatában, ahol többféle igényre kínálnak megoldást, most fél áron!

Ha bútorbeszerzés előtt állsz, nézz be valamelyik Home-Max üzletbe is, vagy a webáruházukba, és a Mömax valamint a KIKA áruházaiba is ahol 20%-ot tudsz megtakarítani.

Media Markt, ha nagy választékra vágysz!

mediamarkt.pngA Media Marktból sem fogsz üres kézzel távozni, hiszen nagyon sok háztartási nagykészülék, a legjobb kávéfőzők (DeLonghi, Jura, Philips, Saeco...), hasznos konyhai kiskészülékek (Philips, Tefal, Kenwood, Electrolux, Russel Hobbs...), nélkülözhetetlen szépségápolási termékek (Babyliss, Remlington, Rowenta, Imetec...), a piacvezető padlóápolási termékek (Samsung, Philips, Electrolux, Rowenta, Dyson) és bizonyos Smasung televíziók árából jön  le most 20% enegdmény! 

Euronicsban minden jó áron

fc_szolnok_euronics_2016_09_08.jpgAz Euronics üzletlánc is kitett idén ősszel magáért, legalábbis ami a kedvezményeket illeti. A termék választékának a nagy része most 20% kedvezménnyel érhető el! A háztartási kiskészülékeken, szépség-, és padlóápolási termékeken felül mobiltelefonokra, kiegészítőkre, és szórakoztató elektronikai termékekre is vonatkozik az ajánlatuk!

Kärcher készülékek- a nélkülözhetetlen segítség 

3128290.pngA Kärcher Centerekben most minden készülék 20% kedvezménnyel vásárolható meg, amit érdemes kihasználni, ha igazán jó minőségű készülékeket keresel! Férfiaknak jó ajándék lehet egy magasnyomású mosó ;-)

Ha tetszett az összefoglaló, akkor nyomj egy lájkot és csatlakozz a SMARTA Facebook csoporthoz!

Ezek is érdekelhetnek:

Ha több kell: egyedi igényekre formált háztartási gépek

A nagy porszívó teszt – ezekből válassz, ha jót akarsz

Milyen turmixgépet vegyek - ezeket gondold végig mielőtt vásárolsz!

Milyen páraelszívót vegyek? – Ezeket nézd meg, mielőtt vásárolsz!

Párásító, páramentesítő, légtisztító – mégis melyikre van szükségem télen?

Szólj hozzá

dm Tesco Akció Auchan Braun Euronics Kika Rossmann Glamour-napok Media Markt Karcher Háztartási készülékek Mömax Frosch