2016. sze 06.

Mindet vittek az okos készülékek Berlinben az IFA-n

írta: SMARTA
Mindet vittek az okos készülékek Berlinben az IFA-n

ifa_2.jpg

Európa legjelentősebb háztartási készülék vásárán Berlinben a nagy márkák egymásra licitáltak az okos megoldások terén. Egyszerre nyűgözött le és gondolkodtatott el, hogy pár éven belül milyen gyökeresen átalakulhat a háztartásunk, amikor ezek a technológiák már széles körben, mindenki számára elérhetőek lesznek.

Ne szaladjunk azért időben ennyire előre, hogy mi lesz 5-10 év múlva. Maradjunk a mánál, és vegyük sorra, milyen smart megoldásokkal találkoztam a szakmai vásáron.

Vasaló, ami megtanít vasalni?

Igen! A svájci Laurastar az IFA-n mutatta be annak a vasalónak a prototípusát, amelyhez egy appot letöltve láthatod a vasalód aktuális állapotát, beállításait, sőt még tanácsot is ad ahhoz, hogy hogyan vasalj pontosan!smart_iron.jpg

Hűtőszekrény, amely képeket küld Neked?

Igen! ASamsung legújabb hűtője nem csak 3 kamerával pásztázza a hűtőszekrényed tartalmát, és óránként képet küld Neked az aktuális állapotról, hanem applikáció segítségével akár online tudod intézni a bevásárlást. Sőt! A Family Hub hűtő Full HD kijelzője interaktív üzenő falként is használható, így akár a gyerekednek, akár a férjednek üzenetet tudsz hagyni a hűtő ajtaján anélkül, hogy otthon lennél.

samsung-ifa-press-conference-uk-release-date-price-samsung-smart-fridge-samsung-high-definition-tv-samsung-hd-tv-samsung-smart-r-640605.jpg

Porszívózni úgy, hogy nem vagy otthon?

Igen! Váratlan látogatás? Te egész nap dolgozol? Semmi gond, a Neato legújabb robotporszívóját applikáció segítségével akár távolról is elindíthatod, és figyelemmel kísérheted!

neato-botvac-d3-connected-with-phone-wifi.jpg

Ha kíváncsi vagy, hogy még milyen újdonságokkal kápráztatták el a gyártók a nagyközönséget, akkor kövess, mert jön a folytatás!

Addig is lájkold a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiről!

Szólj hozzá

Újdonságok IFA Smart megoldás Háztartási készülékek