2016. sze 07.

Az okos, lehet szép is? Michael Kors okos trendet diktál

írta: SMARTA
Az okos, lehet szép is? Michael Kors okos trendet diktál

michael-kors-access-1-070916.jpg

Mai napon Londonban debütáltak hivatalosan a MICHAEL KORS ACCESS névre hallgató okos órák, amelyeket a nagyközönség már Berlinben az IFA-n is megcsodálhatott. Ezek a luxus kiegészítők túlmutatnak a minimalista szilikon karkötőre emlékeztető okos órákon, és a divatot diktálva a nap bármely szakaszában, és bármilyen eseményen tökéletesen mutatnak a viselőjén. Ha kíváncsi vagy mitől is okos ez a csodás óra, akkor olvass tovább.

Egyéni stílust mindenkinek

Az egyéni stílust innovatív technológiával ötvöző termékcsaládját a luxusdivat vezető márkája a legújabb divatot követő fogyasztóknak szánja. A vállalat a Google-lal együttműködve fejlesztette ki az alap platformot, amely Androidos™ telefonokkal és iPhone®-okkal egyaránt kompatibilis.

Úgy gondolom, értékelni fogják ezt a divatos kiegészítőt, amely a közösségi médiumok elérhetőségének biztosítása mellett az egészségi paraméterek ellenőrzését és az aktivitás mérését egyaránt lehetővé teszi

– mondta a divattervező.

MICHAEL KORS ACCESS okos órák megjelenését a márka kedvelői tetszésük szerint testre szabhatják.

Exkluzív Michael Kors óraképek állnak rendelkezésükre, amelyek egyszerűen váltogathatók - a konditeremben használt digitális órakép az esti programhoz csillogó gyémántberakásos animált számlappal cserélhető fel. Több száz különféle órakép-kombináció, ezernyi szín és számos kiegészítő paraméter jeleníthető meg, így minden óra a viselője személyiségét és hangulatát tudja tükrözni.

crsnemyxeaacnm.jpg

A külcsínyen kívül mi van a még?

Értesítések a közösségi oldalak aktivitásairól, SMS vagy e-mail üzenet érkezéséről, beépített fitnessz teljesítménymérő, útvonaltervező, naptár… és minden, amit egy okos órától elvár az ember.

Nekem volt szerencsém Berlinben testközelről szemügyre venni ezt a csodás kiegészítőt. Nektek pedig elhoztam a videót róla, hogy lássátok, milyen sokoldalú.

Most 18 országban dobták piacra a MICHAEL KORS ACCESS okos órákat, az áruk 350$-nál indul. Aranyszínű, elegáns verzió a nők és sportos dizájn a férfiak számára.

Nyomj egy lájkot, ha Te is vágysz egy ilyen órára ;-)

Még több tartalomért kövesd a Facebook és Instagram oldalamat!

Szólj hozzá

Újdonságok Divat IFA Michael Kors Smart megoldás Okos óra