2016. okt 19.

5+1 tuti ajándékötlet könyvmolyoknak

írta: SMARTA
5+1 tuti ajándékötlet könyvmolyoknak

konyvmoly.jpg

Olvasni öröm, olvasni kikapcsolódás, olvasni ismeretszerzés. Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, barátja, aki még a mai digitalizált világban is könyvvel a táskájában indul el bárhová, minden szabad percét a könyvek lapjai között tölti, és sugárzó tekintettel mesél új élményeiről. Az ünnepek közeledtével vele egyszerre van könnyű és nehéz dolgod, ha meg akarod lepni valamivel. Ha biztosra akarsz menni, akkor következő ajándékötlet lista Neked szól!

1. Egyedi ékszerek

konyvekszer.jpg

Nem lehet hibázni, ha egy nőnek, lánynak ékszert veszel ajándékba! Tuti a siker, főleg ha könyv alakú a medál, a fülbevaló vagy gyűrű. Ezek az egyedi ékszerek biztosan nem fognak tömegesen szembejönni a viselőjével, így ez valóban egy egyedi a meglepetés!

2. Kézzel készült könyvkabát

paris_konyvkabat.jpg

Azok, akik imádják a könyveket vannak félve őrzött darabjaik, amelyek vagy már antik daraboknak számítanak, vagy nagyon a tulajdonos szívéhez nőttek valami miatt. Ezeket a darabokat meg lehet védeni, és még egyedibbé lehet tenni kézzel készült könyvkabáttal. Sőt, a mindennapokban is jól jöhet, ha valaki meg akarja őrizni a privát szféráját, és nem akarja, hogy mások, akár a buszon, lássák mit olvas.   

3. Könyvtámasz

konyvtamasz.jpg

Könyvek hada a polcon tökéletes rendezetlenségben? Egy könyvtámasz jól jöhet, főleg ha az formájában utal valamelyik nagy kedvencre. Trónok harca rajongóinak kötelező a farkasos könyvtámasz, amely biztosan vigyáz a könyvekre, de nem csak teleholdkor.

4.Könyvjelző

fem_konyvjelzok.jpg

Az örök klasszikus, amely nélkül nincs olvasás. A hobbi olvasó, aki csak a nyaralás idején vesz kezébe egy-két könyvet megelégszik egy darab papírral, de ha valaki rajongó, annak kifinomult, és egyedi könyvjelzőre van szüksége. Lehet kézzel készített, vagy mágneses, de ha egy igazán trendi darabbal akarod meglepni könyvrajongó barátodat, akkor fémet választasz!

5. Kilincstábla

konyvtabla.jpg

Az igazi könyves kikapcsolódáshoz a jó könyvön kívül nyugalom is kell. Ilyenkor jön jól egy kilincstábla, hogy mindenki tudja, most jobb nem zavarni. Akár kedvenc könyvekhez is választhatsz kilincstáblát: A Szürke ötven árnyalata című trilógiához például egy álom pasis, az Alkonyat sorozathoz pedig egy kalandor tábla dukál. 

+1 Könyvkötő élmény napkonyvkoteszet_workshop.jpg

Egy igazi könyvmoly értékeli az egyedit, a szépet, a hagyományosat. Ha egy életre szóló élménnyel akarod meglepni, akkor szervezz neki könyvkötő workshopot. Ha nincs időd szervezni, akkor utalvány formájában meglepheted egy 3 órás kikapcsolódással, ahol muzeális gépekkel, hagyományos kézi technikával készítheti el a saját könyvét, naplóját, jegyzetfüzetét. Így amikor arra ránéz, biztosan eszébe fogsz jutni! Kell ennél maradandóbb élmény ajándékba?

Ha bizonytalan vagy, hogy a kiszemelted valóban igazi könyvmoly-e, akkor ebből cikkből ezt is megtudhatod klikk>>>

Ha még nem volt elég a könyves ajándékokból, akkor ide kattintva további ölteket is találsz!

Ha érdekelnek a könyves kiegészítők, akkor kövesd az Olvashop Facebook oldalát is!

Ha tetszenek az ajándékötletek, akkor nyomj egy lájkot és oszd meg! :-)

 

Szólj hozzá

Karácsony Könyv Ajándék Tippek