2016. nov 10.

Holisztika mindenkinek – mit is jelent a teljesség harmóniája

írta: SMARTA
Holisztika mindenkinek – mit is jelent a teljesség harmóniája

harmony-1229893_1280.jpg

Megint rohanok. Ma leadási határidő van. A csekkeket be kell fizetnem. Holnap ünnepség az oviban. Hétvégén mit főzzek? A kukát kihúztuk reggel?… Zakatolnak a gondolatok és a teendők a fejemben, közben csörög a mobil, pittyen az email… és ez egy átlagos kedd reggel. Ebből most elég, elfáradtam.

Állj meg, és figyelj befelé!

heart-700141_1280.jpg

Meg kell állnom, meg kell pihennem, hagynom kell, hogy mind a testem, mind a lelkem feltöltődjön. Ilyenkor elvonulok, kikapcsolom a világot, és megpróbálok csak magamra figyelni. Ehhez el kell távolodnom a mindennapok teendőitől, és vissza kell nyúlnom a természethez, mert csak akkor lesz teljes a kikapcsolódás és feltöltődés, ha a testem és a lelkem egyszerre tud megpihenni, megújulni.

Út a harmóniához

wellness-589774_1280.jpg

Nemrég megtaláltam az utat. A speciális ayurvedikus masszázs, a relaxációs zene és a természettel való összefonódás az, amely ellazít, és át tudom élni a teljesség harmóniáját. Ez egyszerre hangzik misztikusnak és megfoghatatlannak, pedig nem az. Bárki képes átélni ezt a fajta nyugodt és békés állapotot, aki hajlandó kilépni a megszokásokból és beengedni az újat.

Holisztikus szemlélet

meditation-1384758_1280.jpg

A testünk, lelkünk és szellemünk egy egységet alkot, összefüggnek, és együtt élnek. Ha bármely területen diszharmónia alakul ki, felborul az egyensúly, és ekkor jönnek a testi, lelki tünetek, amelyet csak átmenetileg tudunk kezelni, de a harmónia csak akkor áll vissza, ha ez a három terület kiegyensúlyozottan működik együtt. A holisztika tud segíteni, abban, hogy a test, a lélek és szellem harmonikus egységet tudjon alkotni.

Éld át a teljességet

yoga-1757383_1280.jpg

Egyetlen feladat van csupán, hogy mindenki megtalálja a holisztikus módszerek közül azokat, amelyek segítenek elérni ezt a békés harmóniát. Milyen lehetőségek vannak? Ayurvedikus masszázs, energiamasszázs, kineziológia, reiki, tibeti hangterápia, kristály masszázs, relaxáció… és ez csak néhány azok közül a lehetőségek közül, amely segítenek az ellazulásban, az energia csakrák harmonizálásában, valamint a test, a lélek és szellem egységének összehangolásában és feltöltésében.

Fotók: pixabay.com

Szólj hozzá

szépség Egészség Tippek