2016. nov 24.

Adventi koszorú ötletek újragondolva

írta: SMARTA
Adventi koszorú ötletek újragondolva

2a9fcdfedb3a52b27e02228006bddb10.jpg

Hihetetlen, de nyakunkon a karácsony! Ezen a hétvégén már Advent első hétvégéje, és a hagyományok szerint most gyújtjuk meg az első gyertyát az adventi koszorún. Szerintem sokan vagyunk, akik most eszmélünk rá, hogy még nincs is mit meggyújtani! Összegyűjtöttem nektek e Printerestről adventi koszorú és 4 gyertyás asztaldísz ötleteket, amelyekben vannak gazdaságosan és vannak gyorsan elkészíthető ötletek is. Jó válogatást és ötletelést! :-)

Klasszikus koszorú a hagyományokat kedvelőknek

Az adventi koszorú, mint a neve is mutatja koszorú alapú dísz. A koszorú készülhet fenyő alapból, de akár tobozból, faágakból, sőt egy karika alapot sállal is feldobhatsz, és jöhetnek arra a díszek. Lássuk inkább képekben:

Kerek, de még még sem koszorú

Ha szereted a kerek dekorációt, de nem akarsz koszorút, akkor elő egy fa alappal, és jöhet rá 4 gyertya és tetszés szerinti díszítés. 

Szögletes, hosszúkás, formabontó

Igazán formabontó lehetsz, ha kerek helyett szögletes alapot választasz. Az alap lehet kosár, fakéreg, fa tároló doboz lefestve, vagy akár egy szögletes kő is. A többi csak a kreativitásodon múlik.

Apró ötletekből nagyszerű dekoráció

Ha nincs túl sok helyed, vagy korlátozottak az anyagi erőforrásaid, akkor nézz szét otthon, hogy mit tudsz újrahasznosítani. Kisebb-nagyobb befőttesüvegeket szalaggal, pici gömbbel feldobhatod, töltsd fel az alját durva sóval, és mehet bele a gyertya. Egyszerű, mégis látványos dekoráció. Tegyél négyet egymás mellé, és máris kész a rendhagyó adventi asztaldísz.

Remélem tudtam segíteni, és Nálatok is vasárnap délben fellobban a gyertya lángja. 

Jó karácsonyi készülődést! Ha jól jönne még néhány ötlet karácsonyig, akkor gyere, és csatlakozz a Facebook oldalamhoz, és kövesd az Instagram oldalamat is! :-)

Képek: printerest.com

 

 

 

Szólj hozzá

DIY Karácsony Dekoráció Tippek