2016. dec 14.

30 látványos dekorációs ötlet karácsonyra

írta: SMARTA
30 látványos dekorációs ötlet karácsonyra

99a7d0362b6c210fdd76d4c19088f949.jpg

Itt vagyunk a karácsonyi hajrában, most jön a szezon legszebb, és egyben legtevékenyebb része, amikor nem árt ha van néhány könnyű, de látványos ötlet a tarsolyunkba. Legyen szó lakás díszítésről, tálalásról, vagy a gyerkőccel együtt elkészíthető apróságokról, a következő összeállításban mindenki találhat magának inspirációt. Jöjjenek a Pinterest leglátványosabb karácsonyi ötletei.

Karácsonyi lakásdekorációs ötletek

Egy kis ötlettel a konyhában található alapanyagokból és a természetben gyűjthető termésekből nagyon egyedi dekorációt készíthetünk, hogy feldobjuk az asztalt, ablakot, vagy akár a fát, amely az ablakunk előtt van.

Karácsonyfa díszek házilag

Az egyik legszebb dekoráció a fán, a saját kezűleg készített dísz. Miből lehet dísz? Alapvetően bármiből! Ami viszont mindenhez kell: ragasztó, festék és képzelőerő.

Tálalj karácsonyi hangulatot!

Legyen szó kicsikről vagy nagyokról, a stílusosan tálalt ételt sokkal szívesebben fogyasztja mindenki. Ha már karácsony van, kreáljunk karácsonyi képeket az étkezésekhez is.

Gyerekek karácsonya

Már a legkisebbek is hatalmas hévvel és lelkesedéssel készülnek a karácsonyra. Íme néhány nagyon egyszerűen megvalósítható karácsonyi dekoráció, amelyet biztosan minden korosztály el tud készíteni.

Régi könyvek új köntösben

Ha már nem tudsz a régi könyvekkel újságokkal mit kezdeni, hasznosítsd őket újra karácsonykor. Számtalan dekorációt készíthetsz belőlük. 

Remélem sikerült inspirációt adnom, és hétvégén mindenki lázasan beleveti magát a barkácsolásba, hogy ez a karácsony igazán egyedi legyen.

Ha tetszett az összeállítás, nyomj egy lájkot és oszd meg!

További karácsonyi ötletek a Facebook, Instagram oldalaimon, videó receptek a YouTube csatornámon.

Fotók: Pinterest

 

Szólj hozzá

DIY Karácsony Dekoráció Tippek