2017. feb 04.

Valentin-napra a legértékesebb a legszebbet érdemli!

írta: SMARTA
Valentin-napra a legértékesebb a legszebbet érdemli!

valentin-foto_885.jpg

A Valentin-nap a szerelemről, a szerelem ünnepléséről, az érzelmek és a szenvedély szárnyalásáról szól. Számomra ez nem a giccses, csöpögős amerikai stílusú habos, plüss mackós ünnep, azt hiszem, azon már régen túl vagyok :-) Sokkal inkább egyet jelent számomra egy meghitt estével kettesben, és egy figyelmes ajándékkal, amely velem tud lenni a hétköznapokon. Szerintem sokan vagyunk ezzel így, ugye? Találtam valami csoda szépet idénre, gyertek megmutatom!

Ékszer, virág, édesség

Ezzel a hármassal nem lehet hibázni, főleg Valentin-napon. Virágot és édességet könnyű vásárolni, de stílus ékszert nem annyira. Ilyenkor nem árt, ha van benne piros, vagy legalább rózsaszín, de azért mértékkel! Legyen rajta szívecske is, de az legyen diszkrét, hogy hordható legyen hétköznapokon is az ékszer, és még a virág motívum is szóba jöhet, de annak is stílusosnak kell lenni.

Így magunk között, ezzel szinte lehetetlen feladat elé állítjuk a férfiakat, ugye? :-)

A Pandora pont egy ilyen Valentin-napi kollekciót dobott piacra, amelyben megvan minden a fenti kritériumok közül, és mindenki talál egy-két csodás darabot, amelyet biztosan szívesen viselne.

Nemrég a névnapomra kaptam egy Pandora karkötőt (unboxing videóját itt nézhetitek meg) és az új kollekcióból ezek a kedvenc charmjaim:
valentin-blog-1_strc.jpg

Nem tolakodóak, mégis bennük van minden: a szerelem, szenvedély, vágy és az összetartozás.

Természetesen nem csak a cseresznyeszín, hanem a púder rózsaszín is megjelenik a Pandora limitált kiadású kollekciójában, amely kifinomultságával eleganciát sugároz.

valentin-blog-2-_5ge5.jpg

Ha elszakadunk a charmoktól, akkor sem kell messzire mennünk, hiszen a kollekcióhoz tartozik egy ezüst szív fülbevaló, mintájában meggyező gyűrűvel, és még 2 másik önálló gyűrű is viselésre csábít.

valentin-blog_vdiq.jpg

Ezeknek a csodás Pandora ékszereknek egyszerűen nem lehet ellenállni, ugye? Szerintem nem baj, ha segítünk a férfiaknak és diszkréten nyitva hagyjuk ezt az oldalt, hogy lássák mivel lephetnek meg bennünket ;-)

Ráadásul a Pandora ékszerek február 6-tól akciósan, akár 20% engedménnyel szerezhetőek be itt.

Ha szeretnél még több csodás ékszert látni, akkor klikk ide >>>

Ha pedig szeretnél mindig naprakész lenni a legújabb ékszer trendekről, akkor kövesd ezt a Facebook oldalt!    

 

Szólj hozzá

Divat Ajándék Pandora Divatekszerbolt