2017. dec 02.

Ennél romantikusabb ajándékot el sem tudsz képzelni!

írta: SMARTA
Ennél romantikusabb ajándékot el sem tudsz képzelni!

people-2597454_1920_1.jpgA történet, akár egy párizsi városi legenda is lehetne, de nem az, hanem egy romantikus lelkületű férfi és egy kreatív illatséf közös alkotása, amely minden idők egyik legromantikusabb ajándéka lett! Nem vagyok egy túl érzelgős típus, de amikor meghallottam ezt a történetet, én magam is elérzékenyültem, hogy még van remény, nem veszett el végérvényesen a romantika és egy szerelmes férfi számára tényleg nincs lehetetlen! 

Különleges ajándék egy különleges NŐnek!

Történetünk hőse szerelmének keresett valamilyen különleges, egyedi ajándékot. Hallotta, hogy van a körúton egy kis üzlet a Myropolium, amelynek a hátsó felében különleges, egyedi parfümöket árulnak, és alkalmanként még egyénre szabott parfümöt és készítenek. Nem volt rest, és felkereste ezt a pici ékszerdobozt. perfume-2713510_1920.jpgSzerencséjére azon ritka alkalmak egyikét fogta ki, amikor a parfüméria tulajdonosa - Bíró Botond Boldizsár - is ott volt, aki nem csak érti és érzi az illatokat, de ránézésre megmondja, hogy kihez milyen illat illik. A parfüm keresésből beszélgetés lett, a beszélgetés végére pedig megszületett a tökéletes ajándék.

Ha azt gondolnád, hogy egy egyedi parfüm volt az, akkor tévedsz, mert ennél sokkal többet kapott az a szerencsés hölgy! 

A legromantikusabb vacsora

Az üzlet tulajdonosa hobbi szinten üzemeltet egy lakáséttermet is, ahol illatvacsorákat szervez. Így miután a hölgy évek óta használt kedvenc parfümjének Bíró Botond Boldizsár kielemezte az illatjegyeit, és ezek mentén megalkotta a hölgy teljesen egyedi parfümjét, még egy fantasztikus vacsorát is feltálalt! person-2248567_1920.jpgA romantikus, gyertyafényes privát vacsora a lakásétteremben, ugyanazon illatjegyek mentén készült el mint ami alapján a parfüm meg lett alkotva. A hölgy nem is értette miért ízlett neki ennyire az összes feltálalt fogás, majd a végén miután megkapta a csodálatos parfümjét, leleplezték a titkot, hogy ezt a vacsorát a kedvenc illatjegyei ihlették. Elérzékenyülés és mérhetetlen boldogság tükröződött a hölgy arcán, amikor felismerte, hogy lovagja milyen csodálatos ajándékkal lepte meg.perfume-791698_1920.jpgRészemről minden elismerésem, hogy egy férfi ennyi utánajárással, szervezéssel és figyelmességgel képes a szeretett nő irányába fordulni, hogy tényleg emlékezetessé tegye azt az ünnepet!

Uraim, lehet ötletet meríteni ebből a történetből, mert mi nők igenis ki vagyunk éhezve a romantikára! Arról nem is szólva, hogy egy ilyen jellegű ajándékból egyértelműen tudni fogjuk, hogy nagyon fontosak vagyunk a számotokra! Csak halkan jegyzem meg, hogy napokon belül itt a karácsony, és ha még nincs ötlet.... :-)

Hölgyeim, van még remény, hogy a romantikus férfiak még köztünk élnek, és elegánsan édes, mégsem csöpögősen unalmas ajándékkal is képesek bennünket meglepni! 

Karácsonyi ajándék ötletet keresel? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Ennek az ajándéknak garantáltan mindenki örül!

5+1 érv az argánolaj rendszeres használata mellett

Keleti kalandok 3 fogásban: tavaszitekercs, thai kókuszos csirke leves, falafel humusszal

Szólj hozzá

Karácsony Ajándék Parfüm Tippek Vacsora Szponzorált tartalom Béterv Myropolium