2017. dec 11.

Különleges karácsonyi illatok - ha tökéletes parfümöt keresel az ünnepekre

írta: SMARTA
Különleges karácsonyi illatok - ha tökéletes parfümöt keresel az ünnepekre

[x]

christmas-tree-1856830_1920.jpgA parfüm egy különleges ajándék legyen szó bármilyen alkalomról, hiszen nagyon jól kell a másikat ahhoz ismerni, hogy biztosan a megfelelő illattal lepjük meg. A személyes illat preferenciákon túl az évszakok is jelentősen befolyásolják azt, hogy mit viselünk szívesen. Nyáron a könnyebb, télen a nehezebb, fűszeresebb illatokat viseljük szívesebben. Összegyűjtöttem a tél és a karácsony legkülönlegesebb illatait, hogy biztosan a legmegfelelőbbel tudjuk meglepni azt, aki igazán fontos nekünk.

A téli, és ezen belül is a karácsonyi illatokban a karácsonyi készülődés köszön vissza, a fahéjas sütemények csábítása, a cukorkák csillogása és meleg puha takaró púderes ölelése. Szétnéztem a Myropolium üzletébe, hogy mely parfümökben érzem az ünnep illatát. Ezeket a csodás parfümöket találtam, amelyből Ti is tudtok válogatni.

Mézédes csábítás

erbolario_dolcelisir_edp_1.jpgSzámomra a L’Erbolario Dolcelisir Eau De Parfüm-je egy karácsonyi mézeskalács házba repít.  A nádcukor, kakaó és bodzavirág illat kavalkáddal megalkotott parfüm érzékiséget és a meleg csábítást sugall. Első pillanatokban a narancs, karamell és a rum csábít bennünket, de alapillatában a vanília, moha és az ámbra dominál.

Azonban ez a parfüm egy kicsit nagyobb odafigyelést igényel, pont az intenzitása és az édes, sütire emlékeztető illathatása miatt. Azokat lepjük meg ezzel a parfümmel akik imádják a mesevilágot,  az édes illatokat, és a süteményeket, mert viseléskor előfordulhat, hogy úgy érezhetjük, mintha egy csodálatos sütis tálba feküdtünk volna bele :-)

Vigyázz, ha ezt az illatot viseled magadon, annyit fogsz mosolyogni, mintha megittál volna egy kis pohár karácsonyi rumos kakaót! :-)

Kifinomult és elegáns

pipacs_parfum.jpgHa szereted a tartós parfümöket, amelyek ráadásul a nap folyamán más más illat karakterrel lengnek körbe Téged, akkor L'Erbolario Papavero Soave parfümjét Neked találták ki. Nem tini illat, sokkal inkább a NŐ illata, aki egyszerre méltóságteljes és bájosan huncut. 

Ez az édes illat kitűnik a többi közül, nem lehet semmivel sem összetéveszteni. Van akin az édesebb, míg másokon inkább a fűszeres jegyek jönnek elő. Dominál benne a legszebb virágok illata - pipacs, gyöngyvirág, orgona, jázmin -  de az alapillataiban a szántálfa, pézsma és a vanília köszön vissza.

Ha a parfümön túl szeretnéd magad teljesen körbe ölelni ezzel az meleg, puha, mély édes illattal, akkor tusfürdő, testápoló és szappan formájában is élvezheted! 

Sivatagi hercegek és hercegnők illata

meharees-illatu-eau-de-parfum-1600x370.jpgAki szereti a különleges unisex illatokat, annak a L’Erbolario Meharées Eau de Parfum egy különleges csemege lesz. A Közel-Kelet mesés, fűszeres egzotikuma kacsint ránk az üvegből. Ez a sejtelmesség és bujaság illata, amelyet a sivatag dűnéi közül fúj felénk a szél. Egyszerre érezzük benne az egzotikus keleti fűszereket a legédesebb gyümölcsöket és azt a misztikumot amely messzi tájakra repít bennünket.

Első illatok amelyek megigéznek bennünket az a narancs és a rózsa csodás keveréke, amely a cédrus és a szantálfa keverékébe simul ránk, megtartva a vanília, ámbra és moha alkotta alapjegyeket.

Nagyon tartós illat, amely akár uraknak, akár hölgyeknek remek választás lehet! Ha igazán az ezeregy éjszakai meséjében szeretnénk magunkat érezni, akkor merüljünk el egy kád L’Erbolario Meharées-ban.

Édes, mégis könnyed

legni-fruttati.jpgL’Erbolario Legni frutatti Eau de Parfum ritkaság számba megy az édes illatok között, mert igencsak könnyed és nem fojtogatóan édes illattal lengi körbe viselőjét. Egyszerre rafinált és kifinomult, csábít, de mégsem enged könnyen közel, lenyűgöz és zavarba ejt, pont olyan mint a végzet asszonya, akiért képes lennél tűzbe menni.

Egy luxus illat van letisztult üvegbe zárva, amely garantáltan nem jön szembe veled minden utcasarkon. Ha egyszer beleszeretsz nem akarsz már mást érezni magadon. Vigyázz, mert aki megérzi rajtad, ő is viselni akarja, ő is annyira különleges szeretne lenni, mint Te :-)

Fejillatában a fehér virágok és a körte dominál, majd megjelenik a kicsit kesernyésebb grapefruit, amelyet jól ellensúlyoz az édesgyökér. Alapillatait a cédrus, a pacsuli és a tikfa alkotják.

Ha nem csak magadon, de a lakásodban is szeretnéd érezni ezt az egyedi illatot, akkor ne felejtsd el a lakásillatosítót se beszerezni, amelynek még az üvege is a lakás dísze lehet :-)

Életenergia palackba zárva

erbolario-profumo-arancio.jpgL’ Erbolario Arancio Eau de Parfum letisztult üvegében csodás illatok és energiák lapulnak. Ha a téli hidegben úgy érzed nincs semmihez kedved, ez a parfüm feltölt és újra, lankadatlan lelkesedéssel fordulsz a világ felé. A természet és az erdő illata jelenik meg a parfümben amely friss, mégis karizmatikus jegyeket visel magán.

Ha nehezen indul a reggel, akkor a zuhany alatt a L’ Erbolario Arancio tusfürdője felpezsdít, és mosolyogva indulhat a napod!

A mandarin, a szilva és a vanília tökéletes összhangot alkotnak és egyedivé varázsolják viselőjét.

Arisztokrata illat, amit tudni kell viselni

iris.jpgRégen csak a legjobb módú nők kiváltsága volt a parfüm, amelyet egyedileg készítettek. Az egyedi parfüm kreációk ma is elérhetőek, de szerencsére az illatok viselése ma már mindenki számára elérhető luxus. 

Azonban továbbra is vannak olyan parfümök, mint például a L’Erbolario Iris Eau de Parfum, amely teljes egészébe elrepít bennünket az arisztokrácia kiváltságos világába. Ezekre az illatokra jellemző, hogy az édes karakteren túl kifejezetten púderesek, és teljesen körbelengi viselőjét.

Érzéki bódító illat legfőbb alkotója az írisz, amely nem csak önmagában egy különleges összetevő, de a kompozícióban található ylang-ylangal és dohánnyal és cukorral tökéletesen harmonizál. Ha elmerülünk az illatjegyekben megérezzük az álmodozás csodáját, a vattacukor édességét és a tündér mesevilág báját.

Ezek ellenére, ez egy nagyon nőies illat a határozott mégis kifinomult, nagyvilági, mégsem hivalkodó nőkhöz illik. 

Ne feledkezzünk meg a kezekről sem, hiszen az arisztokrata hölgyeket mindig kézcsókkal köszöntik ;-) Ilyen esetben jó, ha a kezünk illata harmonizál a parfümünkkel, ezért érdemes karácsonyra szappant és testápoló krémet is kérni a parfüm mellé :-)

A Myropoliumban a parfümökön túl csodás natúr kozmetikumokat és illóolajakat is találunk! Érdemes bekukkantani! ;-)

Kapcsolódó cikkek:

Ennél romantikusabb ajándékot el sem tudsz képzelni!

Ennek az ajándéknak garantáltan mindenki örül!

5+1 érv az argánolaj rendszeres használata mellett

 

Szólj hozzá

Karácsony Ajándék Parfüm Szponzorált tartalom Myropolium LErboralio