2018. máj 28.

Ráncfelvarrás igenis szükséges!

írta: SMARTA
Ráncfelvarrás igenis szükséges!

dreamstime_s_90690617.jpgA fenti kijelentésemmel most sokan egyetértenek, de még többen rázzák a fejüket, hogy minek kés alá feküdni, és fiatalságot tettetni, miért nem tudjuk egyszerűen csak elfogadni az idő múlását. Vannak az életnek olyan területei, ahol ez utóbbival kell, hogy egyetértsek, még ha néha esténként túl markánsnak is érzem már a szemem körül kialakult ráncokat, de vannak olyan esetek, amikor igenis kívánatos, egy kis facelift itt, egy kis korrekció ott. Ha érdekel, hogy mik ezek a területek, akkor olvasd tovább!

A divat, a trendek és a vásárlók elvárása folyamatosan változik. Elég csak a nagy divatmárkákra gondolnunk, akik minden szezonban újabb és újabb kollekciókat visznek a kifutóra. Talán nem ennyire sűrűn, de az autógyártók is előszeretettel küldi ráncfelvarrásra a legnépszerűbb modelljeit, hogy időről időre frissen, a divat és a technikai trendeknek és elvárásoknak megfelelve debütáljanak újra.A Hyundai életében is eljött most az a pont, hogy a két legnépszerűbb modelljüket - Hyundai i20 és Hyundai Tucson -elküldték egy kis plasztikázásra, hogy kívül-belül megújuljanak, megtartva azon a tulajdonságaikat amelyekért szeretjük ezeket a modelleket, viszont frissítve azokkal a technikai és biztonsági csomagokkal, amelyek ma már elvárásként jelennek meg a fogyasztók részéről. 

Mi a fontosabb a külső vagy a belső?

large-31998-2019tucson.jpgBárki bármit mond, az autónál is, ugyan úgy mint a párválasztásnál, a legfontosabb az első benyomás, amelyet a külső határoz meg. Ha tetszetős a forma, csak akkor kezdünk el kíváncsiak lenni arra, hogy mi is van belül.

Mivel mind a Hyundai Tucson, mind a Hyundai i20 meghatározó részt vettek ki a Hyundai európai értékesítési számaiból - ebből feltételezhetjük, hogy eddig is szerették a fogyasztók - az alapokhoz nem nyúltak. Viszont kívülről vonzóbbá tették, belül pedig a napjaink elvárásainak teljesen megfelelő biztonsági és kényelmi funkciókkal bővítették a modelleket.

Így néz ki a Hyundai Tucson 2018-ban

large-31996-2019tucson.jpgA Tucson esetében mintha a faceliftet a tervezők szó szerint meg akarták volna valósítani, mert a tavaszi New York-i autószalonon debütáló modell mintha feszesebb tekintettel nézne ránk. Az eddigi unisex megjelenése kissé maszkulinba hajlik, amely az újratervezett hűtőrácsnak, és fényszóró formaváltozásának tudható be. Ez a megjelenés még inkább tekintélyt fog parancsolni az utakon. 

Hyundai i20 fiatalosabb lett, mint valaha

Hyundai i20 facelift is elsősorban az első-hátsó fényszóróknál, valamint a lökhárítók és a hűtőrács tekintetében látványos. Ezektől a frissítésektől ez a kis kompakt autó is sokkal dinamikusabbnak, és sportosabbnak néz ki, mint eddig. Unisex formáját megtartotta, viszont elindult a fiatalodás útján az egész modell azzal, hogy már nem csak egy színben rendelhető, hanem mostantól elérhető a két tónusú karosszéria, így a legtöbb színt kombinálhatjuk a Phantom Black tetővel.hyundai_i20_facelift_3_4_front_red_01.jpgEzt a fiatalos vonalvezetést, és dinamikus megjelenést összhangban áll a belső térrel is, ahol a műszerfal egy vagány kék háttér fényt kapott. A totális szabadság életérzését pedig a teljes panoráma napfénytető hozza el.

Maximális biztonság és a teljes körű fogyasztói élmény

Mind a két modell esetében a biztonsági rendszerek beépítésével nem fukarkodtak. Széria tartozékká vált az a biztonsági csomag rendszer, amelyeket én is imádtam az i30 esetében, és mára már neve is lett: SmartSense aktív biztonsági és vezetés támogató rendszerek. Ez magában foglalja a sávelhagyásra figyelmeztetést, az elülső ütközésre való figyelmeztetést, vezetői éberség csökkenés figyelmeztetést és a távolsági fényszóró asszisztenst. large-32010-2019tucson.jpgEzeknél a modelleknél már nem kell külön azzal sem foglalkoznunk, hogy szivargyújtó átalakítóval csiholjunk töltést a telefonunkba, mert az alapfelszereltség részét képezik az USB kimenetek, illetve a Tucson esetében a wireless töltő is. Az okos telefonunkkal - legyen az akár Apple, akár Android alapú - könnyedén össze lehet kapcsolni.

Ezekért az apró, de annál hasznosabb frissítésekért megérte, hogy a Hyundai két modelljét is ráncfelvarrásra küldte.

A Hyundai Tucson várhatóan nyár közepétől, a Hyundai i20 pedig nyár végétől érhető majd el a magyar márkakereskedésekbe.

Ezek is érdekelhetnek:

Bevezetés előtt teszteltem a vadonatúj Hyundai KONA-t

Milyen autót akar a nő?

 

Szólj hozzá

Autó SUV Hyundai Tippek Facelift Szponzorált tartalom Hyundai Tucson 2018 Hyundai i20 2018