2016. sze 25.

Lesd meg Te is kis kedvenced titkos életét!

írta: SMARTA
Lesd meg Te is kis kedvenced titkos életét!

Te tudod, mit csinál házi kedvenced napközben?

petcube-3.jpg

Az idei év egyik legaranyosabb animációs filmje, a ’Kis kedvencek titkos élete’ sok állattartót elgondolkoztatott, hogy vajon az ő cicája, kutyája, madara mit is művelhet napközben, amíg a család dolgozik. Most vége lehet a találgatásoknak, hogy ki tépte szét a tollpárnát, ki rágta meg az új cipőt, vagy épp ki ette meg az asztalon felejtett finomságot. Ha kíváncsi lettél, akkor tarts velem!

Egy házi állat igazán sok örömet tud okozni, amikor vele tudjuk tölteni az időnket. Viszont, ha sokat dolgozunk, utazunk és kedvencünk egész nap egyedül van a lakásban mindenkinek összeszorul a gyomra. Van, akinek azért, mert a reggeli elköszönéskor egy bánatos szempárt látott, ami könyörgött még egy kis játékért, vagy azért mert attól félünk mi fog ránk várni, amikor hazaérkezünk.

14344130_975910375851558_350970045304233850_n.jpg

Mind a két problémára megoldást nyújthat egy okos telefonnal összeköthető mini kamera rendszer, a PetCube. Az okos telefonodon bármikor ránézhetsz az otthonodra, hogy épp mi történik, mit csinál a kedvenced. Ezt egy sima kamerával is meg lehetne oldani, de most jönnek az állati extrák.

Beszélhetsz hozzá, ha magányosnak látod, rászólhatsz, ha épp a vadonatúj cipődet lopta el és már épp kóstolgatná, sőt egy lézerfény segítségével játszhatsz is vele. Ahogy mozgatod az ujjadat a telefonod kijelzőjén, a lézerfény úgy mozog a padlón. Ki látott már olyan cicát, aki nem megy azonnal a lehetséges zsákmány után?

8884284cv18d.jpg

Ha ez még nem lenne elég, értesítést kapsz, ha a kutyád nagyon ugat, amíg nem vagy otthon, így azonnal bekukkanthatsz a lakásodba, hogy mi lehet a csaholás oka.

Ha ezek a funkciókat még mindig kevésnek találod, akkor van olyan változata is a készüléknek, hogy jutalomfalatkákat tudsz a kedvencednek kilőni.

A kamera segítségével fotózhatod, videózhatod kis kedvencedet, amelyet akár azonnal megoszthatsz, elküldhetsz.

p8202540.JPG

Természetesen itt még nem ér véget az okos készülékek sora, amelyekkel még inkább közelebb hozhatjuk kis kedvenceinket magunkhoz, és még többet meg tudhatunk róluk, amikor nem vagyunk velük.

Létezik már kutya aktivitásmérő, nyakörvre helyezhető GPS követő, okos nyakörv, ami méri az állat testhőmérsékletét, pulzusát, teniszlabda kilövő, amivel a kutya saját magát tudja szórakoztatni, macskáknak dehidratáltságot elkerülő okos nyakörv okos itatóval. A sor végtelen, rengeteg új és hihetetlen okos megoldás van még. Ha kíváncsiak vagytok, milyen szuper kütyük vannak még, akkor nyomjatok egy lájkot! 50 lájk és jön a folytatás! :-)

Sajnos hazánkban még nem érhető el ez a Petcube készülék, de külföldről rendelhető. Ha tengerentúlról szeretnél rendelni, akkor mindenképp olvasd el ezt a cikkemet is:

Már csak 93 nap karácsonyig! Ha a tengerentúlról akarsz ajándékot beszerezni ideje rendelned!

További érdekességekért nézz fel a Facebook oldalamra!

 

Szólj hozzá

Újdonságok IFA Smart megoldás Okos otthon Házi állat