2019. feb 22.

Ezeket a háztartási gépeket látnod kell!

írta: SMARTA
Ezeket a háztartási gépeket látnod kell!

meregzold_tengereszkek_2.JPGAmikor már azt gondoljuk, hogy nem nagyon tudnak a háztartási készülék gyártók olyan új dolgot kitalálni, ami tényleg nem csak egy kis ránc felvarrás, hanem valóban jelentős újítás, akkor tévedünk! Tavaly már a nagy nemzetköz vásárokon ízelítőt kaphattunk a jövő konyhai megoldásaiból, amelyeknek egy része márciustól a Konyhakiállítást követően már hazánkban is elérhető lesz! Jöjjenek 2019 háztartási készülék újdonságai!

1. Konyhapult alá rejtett főzőlap

taylordesign_ujdonsag_1.jpegEl tudjuk azt képzelni, hogy a főzőlap mostantól láthatatlan? Olyan, mintha nem is lenne a konyhánkban főzőlap, és a helyét szabadon használhatjuk amire csak akarjuk! Azonban, ha mégis főzőcskézni támad kedvünk, akkor egyszerűen ezt a konyhapulton megtehetjük? Elég futurisztikusan hangzik? Ha kíváncsi vagy rá, hogy ezt hogyan lehet megvalósítani, és mennyire hatékony, akkor március első hétvégéjén keresd fel a Taylor Design standját a Konyhakiállításon! 

2. Luxus és a technológia találkozása

image001_18.jpgA 2019-es konyhai trendekre tökéletes választ ad a Bosch új Accent Line sorozata, amely nem csak fekete színével, de a technológiai innovációival is kiszolgálja a legmagasabb fogyasztói igényeket. Az új termék vonalban minden készüléket megtalálunk, a főzőlapoktól kezdve a hűtőn át, a beépíthető sütőkig, sőt még beépíthető SousVide rendszerrel is feldobhatjuk a konyhánkat és változatosságot csempészhetünk a mindennapokba.

3. Soha többé mosogatógép tabletta!?

2018-076_01.jpgA Miele nem csak kényelmes, de hatékony megoldást kínál a mindennapos mosogatásban. A legújabb G7000-es mosogatógépe nem csak kiemelkedően energiatakarékos (6 literes vízfogyasztás, A+++ -10%), de a intelligens módon a szükséges mosogatószert is magának adagolja. Egyszerűen csak be kell helyezni a PowerDisket a készülékbe (ami 1,4 kg mosogató granulátumot tartalmaz), és az a programhoz és az edények szennyezettségéhez igazodva, önmaga adagolja a mosogatószert. Átlagos használat mellett 1 disk 1 hónapra elegendő.

4. Érintésre nyíló borhűtő

dunavox_ujdonsag_1.jpegA borhűtők is évről évre változnak, megújulnak kicsit. Idén a Dunavox új készülékei nem csak energia hatékonyabbak lettek, de dizájnban és kivitelben is követik a letisztult vonalvezetési alapelveket. Az elegáns teleüveg ajtókról eltűntek a fogantyúk, helyette a konyhabútoroknál már megszokott TouchOpen módon juthatunk a minőségi borainkhoz. 

5. Több, mint smart megoldás

whirlpool_ujdonsag.jpegA Whirlpool legújabb W collection termékcsaládja nem csak az IF Award és Red Dot Design megmérettetéseken jeleskedett, ahol több, mint egy tucat díjat zsebelt be, de a konyhában is megbízható társ és nagy segítség a mindennapokban. A Whirloopl 6. érzék technológiáját ötvözte a smart megoldásokkal, így a készülékek nem csak velünk, de egymással is meg tudnak osztani információkat. Lehet ennél kényelmesebb a főzés?

6. Hűtő beépített vákuum fiókkal

tu-lanh-hitachi-co-ngan-hut-chan-khong-780x405.jpgA vákuum technológia használatával ételeink tovább maradhatnak frissek. Eddig azonban vagy vákuum tasakra, vagy vákuum dobozra volt szükségünk, és egy lépéssel tovább tartott az élelmiszerek előkészítése a hűtőben történő tárolásra. A Hitachi legújabb fejlesztésének köszönhetően ezt egyetlen lépésben megtudjuk oldani, hiszen a frissen tartó fiókot kombinálták a vákuum technológiával, így a húsok, zöldségek, gyümölcsök tovább maradnak frissek. 

Ha szeretnéd testközelből is megismerni ezeket a készülékeket, akkor írd be a naptáradba, hogy március 1-3 Konyhakiállítás!

Ezek is érdekelhetnek:

Legfrissebb konyhai trendek 2019-ben

Így néz ki a fürdőszoba 2019-ben

Egészségesebben akarsz táplálkozni? Akkor ezek a dolgokat még ma cseréld le a konyhában!

Hogyan válasszunk kenyérsütőt?

Szólj hozzá

háztartás borhűtő Hűtő Konyha Bosch Hitachi Miele Konyhakiállítás Mosogatógép Whirlpool Háztartási készülékek Vákuumozó készülék Mosogatógép só Főzőlap dunavox Power disk