2016. sze 01.

Ne dobd ki, inkább kend a fenekedre! Halle Berry is ezt teszi! - Hollywood-i szépség trükkök

írta: SMARTA
Ne dobd ki, inkább kend a fenekedre! Halle Berry is ezt teszi! - Hollywood-i szépség trükkök

halle_eded61e95ea2a886eff1ba34ede44c30.jpg

Halle Berry csodás alakját nem kell magyarázni, azóta a bizonyos James Bond jelenet óta. Nő létemre is beleégett az agyamba az a kép… tengerpart, narancs bikini és tökéletes alak. Erre példaként, és nem irigylésem tárgyaként tekintek, mert igenis kell a motiváció, amikor álmos reggel elindulok futni, vagy a konditerembe súlyokat emelgetni, pedig szívesebben burkolóznék a paplanomba és aludnék még egy órácskát.

Mi is pontosan a James Bond lány trükkje?

Az edzés fontos, és elengedhetetlen, ha szeretnéd megőrizni a formádat, az egészségedet, de sajnos a fránya narancsbőr eltüntetéséhez nem mindig elegendő. Rengeteg krém, kezelés, trükk és módszer létezik, amivel állítólag vagy ténylegesen búcsút inthetünk ennek a kellemetlen problémának. Sok mindent kipróbáltam én is, volt, ami bejött, de a legtöbb csak pénzkidobás volt, arról nem is szólva, hogy a végeredmény nem mindig tartós.

És ekkor szembe jött velem Halle Berry trükkje: kávézaccos testradír, kombinálva kávés testtekercseléssel.  Utána jártam, hogy mi is ez és miért működik, majd kipróbáltam saját magamon is.

Mi a tudományos háttere a sztár módszerének?

A legtöbb testkontúr krémben van koffein, tehát az irány jó. Hogyan működik pontosan? A kávéban található koffein és antioxidánsok segítenek, hogy kevésbé legyen látható a narancsbőr, tonizálják és kisimítják a bőrt. Ezen túl a kezelt felületen serkentik az anyagcserét, és a koffein vízhajtó hatása miatt csökken a sejtek víztartalma, így körfogata is. Ezekből azért már sejteni lehet, egy kezelés biztosan nem hoz tartós végeredményt, de „esemény” előtt tökéletes, hogy beleférj a ruhádba és jól is érezd magad benne.

Milyen hatást várhatsz?25816154284_169253ea2d_o.jpg

Ha rendszeresen használod, a hosszú távú hatás nem marad el, hiszen a koffein és az antioxidánsok hada segít méregteleníteni a sejteket, a vízzel együtt a lerakodott, narancsbőrért felelős pangó toxinok is távoznak, így hétről hétre csökken a cellulitisz a combon, fenéken.

Te is meg tudod valósítani!

Ez mind szuper, és már Te is látod lelki szemeid előtt a karcsú alakod, érzed a bársonyos bőröd, amikor bevillan, hogy ezek a házi praktikák hogyan férnek bele a mai rohanó világod szűkre szabott napjaiba?  És itt el is megy a kedved az egésztől, ahogy általában nekem is. Bevallom, nekem sincs időm arra, hogy akár fél órát szépítkezéssel töltsek minden nap, de mégis vágyom a selymes, puha bőrre.  Utána jártam, és kipróbáltam, mi az ami napi akár 2 percbe is belefér, és tényleg hatékony. Titkos receptjeimről itt olvashatsz >>>

Lájkold a cikket, ha Te is szeretnél megszabadulni a narancsbőrtől!

További tippekért kövesd a FB oldalamat!

Kép: flickr.com/rumedicalnews

 

Szólj hozzá

szépség Koffein Kávé Tippek Narancsbőr