2017. aug 10.

Állami támogatással vehetsz most hűtőt, ha sietsz!

írta: SMARTA
Állami támogatással vehetsz most hűtőt, ha sietsz!

refrigerators-1776740_1280.jpgÚjabb fordulóhoz érkezett az Otthon Melege Program, ismét lehet állami támogatást igényelni energiatakarékos hűtőszekrény, fagyasztószekrény, fagyasztóláda és mosógép vásárlásra! A vissza nem térítendő támogatás feltételei és határidejei eltérhetnek, de a legfontosabb cél mindenhol az, hogy a nagy energia felhasználású háztartási készülékek száma a háztartásokban jelentősen csökkenjen, és helyüket energia hatékony készülékek vegyék át. Siess, ha nem akarsz lemaradni, mert 2 régiót már lezártak!

Mikor? Hogyan? Mire?

Még 5 régióban lehet pályázatot benyújtani, ha valaki szeretne részt venni a HGCS programba, de nagyon kell figyelni és igyekezni, mert most kevesebb a támogatásra szánt pénz, mint korábban!

Az első 2 régióban (Észak-Alföld és Dél-Alföld) pár óra alatt elfogyott a keret - 16.000 pályázatot adtak be -, így aki nem volt szemfüles, és nyújtotta be időben ügyfélkapun keresztül a kérelmet, már nem is tudja. Dél-Alföldi régióban mindössze 5 órán keresztül fogadtak be pályázatot!

Ami még jön: augusztus 14. Észak-Alföld; augusztus 16. Nyugat-Dunántúl; augusztus 21. Dél-Dunántúl; augusztus 23. Közép-Dunántúl; augusztus 28. Közép-Magyarország

Mindenhol reggel 8-kor nyitják meg az "ablakokat", és online felületen kell kitölteni az adatokat. Fontos! Csak az tud pályázni, aki rendelkezik ügyfélkapuval! Ha még nincs, de szeretnél pályázni, akkor azt is gyorsan csináld meg!

Ha érdekelnek a részletek, akkor kattints a HGCS 2017 oldalára és tanulmányozd át a feltételeket.

És húzd fel az ébresztőórádat! :-)

Ez is érdekelhet:

Te ismered a 'Kék angyalt'? Ezzel jelölik a kiemelkedően környezetbarát termékeket

Kit érdekel a környezettudatosság?

7+1 tipp a fagyasztó okos használatához

Szólj hozzá

Fenntarthatóság Hűtő Fagyasztó Mosógép Háztartási készülékek Energiahatékony