2017. már 29.

Ezeket vedd a Glamour-napokon, ha lakásfelújítás előtt vagy!

írta: SMARTA
Ezeket vedd a Glamour-napokon, ha lakásfelújítás előtt vagy!

A legjobb háztartási nagykészülék, lakásdekoráció és nagybevásárlás ajánlatok!

40528_glamour-napok-kuponfuzet-ok.jpg

Vannak, akik már alig várják, és vannak, akik utálják ezeket a kedvezményes shopping napokat. Viszont abban szerintem közös az álláspont, hogy ha van egy jó ajánlat és arra az adott termékre egyébként is szükség van, akkor azt érdemes ilyenkor beszerezni. Összegyűjtöttem Nektek, hogy a háztartásotok számára hol milyen kedvezményt érdemes a Glamour-napok keretében kihasználni. Az első részben a háztartási nagykészülékekről, lakásdekorációról és nagybevásárlási kedvezményekről írok.

Háztartási nagykészülékek 

img_0217.jpg

A háztartási nagykészülékek beszerzése komoly beruházást igényel, így ezeknél érdemes kihasználni a kedvezményeket, mert akár több tízezer forintot is meg tudunk takarítani. Mivel ez egy komolyabb döntés, érdemes előre szétnézni, hogy hol mi és mennyiért kapható, és utána mérlegelni, hogy a kupon napon hol érvényesítsük a kedvezményt.

Az Auchanban Electrolux, Zanussi, Beko és Gorenje nagykészülék vásárlás esetén kapunk 20% jóváírást ajándékkártyán, tehát ez nem azonnali kedvezmény, viszont a következő nagybevásárlást lehet ebből intézni.

A Media Markt áruházakban nem lesz egységes kínálat, minden üzlet az aktuális termék választékából fogja kijelölni azokat a nagykészülékeket, amelyek részt vesznek az akcióban. Ez viszont csak a Glamour-napok indulásakor fog kiderülni. Azért érdemes már előre szétnézni, hogy vannak-e olyan készülékek, amelyek tetszenek, hogy már célzottan lehessen érkezni. Sajnos az online áruházban nem váltható be a kupon.

Ha az ár döntő szempont, és hajlandóak vagyunk egy kis kompromisszumra, akkor érdemes szétnézni a depostore kínálatában, ahol az outlet termékek (a webáruházban külön szűrhető kategória) 20% kedvezménnyel szerezhetőek be. Ezek általában mintadarabok voltak, nincs csomagolásuk, esetleg van rajtuk egy kis sérülés. A kedvezmény online és bolti kínálatra is felhasználható, az esetleges sérülésekről és a garanciális feltételekről mindenképpen tájékozódjunk!

Ha a háztartási kiskészülékek érdekelnek, akkor kattints ide >>>

Lakásdekoráció

2291-970x460-husvet.jpg

Közeledik a húsvét, itt a tavasz, érdemes beszerezni néhány kedves kiegészítőt, párnát, ajtódíszt, amitől a lakás is megújul, és beköltözik a tavaszi hangulat. Ahová érdemes benézni:

Butlers 20% kedvezményt biztosít, amit nem csak az üzletekben, de online fel lehet használni! Mömax és a Praktiker is 20% kedvezményt ad, de csak az áruházi vásárlás esetén és az akciós termékekre nem vonatkozik.

Bio/öko termékek

Azok, akik rendszeresen olvassák a blogomat, azok tudják, hogy ezt a termékkört miért emeltem ki, pedig nem kapcsolódik szorosan a témához. Aki nem tudja, de kíváncsi, akkor katt ide >>> ;-)

Ha eddig még nem próbáltátok ki, akkor érdemes a dmBio termékei között szétnézni, én nagyon sok mindent szoktam ezekből vásárolni, a kupon viszont csak 1 termékre ad 25% kedvezményt.

A Rossmannban pedig a Frosch környezetbarát tisztítószereket tudjátok 25% kedvezménnyel beszerezni, akár online is! Egy kuponnal akár több termék is vásárolható. Én az öblítőit és a konyhai tisztítószerét imádom, most jól be is tankolok belőlük :-)

Nagy bevásárlás

glamour_fejlec.jpg

A heti/havi nagy bevásárlást most érdemes vagy az Aldiban vagy a Tescoban intézni! Az Aldiban 10.000 Ft feletti vásárlás esetén egy 2.000 Ft-os Aldi utalványt kapunk, amelyet április 15-ig lehet felhasználni.

A Tescoban minimum 20.000 Ft-ért kell vásárolnunk, hogy 2.000 Ft vásárlási kedvezményt kapjunk. Viszont a kupon nem váltható be online vásárláskor, és a Shell kutakon működő Tesco expresszekben.  

A folytatásban a háztartási kiskészülékeket, padlóápolási termékeket és szépségápolási cikkeket veszem górcső alá. Ha érdekel, akkor katt ide >>>

 Ha Te is kihasználod a Glamour-napok kedvezményét, nyomj egy lájkot! :-)

További háztartási tippekért kövesd a Facebook oldalamat és iratkozz fel YouTube csatornámra!

Ez is érdekelhet:

Glamour-napok 2017: Ezeket a kiskészülékeket ne hagyd ki!

Kit érdekel a környezettudatosság?

Milyen páraelszívót vegyek? – Ezeket nézd meg, mielőtt vásárolsz!

Okos mosás 5 lépésben – háztartási praktikák Smartától

 

Képek: glamour magazin, butlers.hu, aldi.hu

Szólj hozzá

Tesco Auchan Aldi Dekoráció Bio Háztartás Tippek Euronics Mosógép Glamour-napok Media Markt Háztartási készülékek