2017. ápr 11.

Mobil helyett Walkie talkie!?

írta: SMARTA
Mobil helyett Walkie talkie!?

[X]

motorola_t92_h2o_walkie_talkie_1.jpg

Te el tudod képzelni az életedet mobil nélkül? A gyerekednek hány évesen veszel/vettél mobilt? Hegyek között jártál már úgy, hogy nem volt térerő? Külföldi utazáskor a barátokkal nem szeretnéd, ha elszállna a telefonköltséged? Vizes extrém sportot űzöl ahová a mobilodat nem tudod magaddal vinni? A mai mobil világban vannak helyzetek, amikor jól jöhet egy régi jól bevált kütyü. Ha kíváncsi vagy, hogy mikor veheted hasznát egy walkie talkie-nak, akkor olvass tovább.

Walkie talkie gyerekeknek mobil helyett

children-1879907_1280.jpg

A szülők szeretik gyermekeiket biztonságban tudni és teljes felügyelet alatt tartani, sokszor ezért vesznek akár már óvodás korban mobilt, pedig a gyerek csak az utcán bringázik, vagy a szomszédban lóg, esetleg a közeli játszótéren élvezi a friss levegőt. A mobil helyett sokkal jobb választás lehet egy kisméretű walkie talkie, amely hatótávolsága maximum 4 km. Ennek a segítségével könnyedén szólhatunk csemetéknek, ha kész a vacsora, vagy ideje neki kezdeni a házi feladatnak.

Kalandozz szabadon!

walk-1789654_1280.jpg

Szerettek kirándulni, túrázni, több autóval neki vágni a világnak? Akkor a legpraktikusabb társatok lehet a Motorola walkie talkie-ja, hiszen telefonköltség nélkül tudtok egymással kommunikálni, akár 8 km-es távolságból is. Fedezzetek fel távoli tájakat, és ne aggódjatok, ha esetleg nincs térerő a mobilotokon, mert ehhez a kis készülékhez nincs is rá szükség.  8 csatorna áll rendelkezésre, és 121 frekvencia, hogy szabadon tudjatok beszélni.

Extrém kihívásokhoz tervezve

sports-1641280_1280.jpg

Hegyi kerékpározáshoz, hódeszkázáshoz és hegymászáshoz is tökéletes! Az extrém sportok és az igazi kalandok kedvelői nagyobb biztonságban érezhetik magukat, ha a Motorola T80EX walkie talkie-jával vágnak neki a kihívásoknak, mert a hegycsúcsokon, az erdőkben és a nagyvárosi dzsungelben egyaránt fenntarthatják a kapcsolatot egymással. A beépített LED lámpa pedig még a sötétben is segít eligazodni.

Ha vadászat a szenvedélyed, akkor a Motorola T81-es készüléke lesz az ideális választás, mert a rezgő hívásjelző nem riasztja el a vadakat.

motorola_t92_h2o_walkie_talkie_7.jpg

Ha ez kevés lenne, akkor itt a legújabb generációs készülék, amely fennmarad a vízen, nem okoz működési zavart, ha beázik. Sőt! Egy sürgősségi riasztás gomb található az adóvevőn, amelyet megnyomva hangos sípolásba kezd, így jelezve a másik félnek és a közelben lévőknek, hogy bajban vagy.

Ha szeretnéd megtalálni a számodra legideálisabb készüléket, akkor kattint ide.

Ha szeretnél többet tudni ezekről a termékekről, akkor kövesd a Facebook oldalt.

Ha tetszett a bejegyzést, ne felejtsd el megosztani ;-)

Szólj hozzá

Motorola Tippek Mobil Walkie talkie