2019. júl 17.

Ezt a grillt bárhol használhatod!

írta: SMARTA
Ezt a grillt bárhol használhatod!

image001_41.jpgGrillezni jó. Naná, hogy jó ha van kerted és egy klassz grillsütőd, tudod a gázpalackot hol tárolni, vagy a faszenet használat után hova borítani. De mi van akkor ha csak egy erkélyed van, vagy épp kirándulás, kempingezés közben szeretnél grillezni? A kompakt elektromos grill lehet egy megoldás, de mi a helyzet, ha nincs kéznél áram, vagy nem akarsz monstrumokat cipelni magaddal? Az ilyen esetekre is van már megoldás, ami ráadásul teljesen környezetbarát, lebomlik, így fölösleges hulladékkal sem terheled a környezetet!

Faszenes grillezés hosszú előkészületek nélkül?

slide1_casus33.jpgA faszenes grillezésnek meg van a maga romantikája, ráadásul vannak ízek, amelyeket csak a faszénen való grillezés során élvezhetünk. Cserébe viszont ezért az élményért és ízért meg kell dolgozni: a grill előkészítése, a türelmes várakozás, hogy megfelelő hőmérsékletű legyen a tűztér, majd a grillezés utáni elpakolás, a faszén maradványok eltüntetése és a grill rács kapargatása... 

Éppen ezek miatt az előkészítő és utómunkák miatt pedig általában csak hétvégén vagy nagyobb társasági összejövetelek alkalmával vesszük elő a faszenes grillt. Utazáshoz pedig nagy valószínűséggel el sem visszük. Pedig milyen jó is lenne egy tengerparti nyaraláskor, a reggeli halpiacon a frissen fogott halakból vásárolni és meggrillezni, vagy kempingezés közben, még ha csak ketten is vagytok feldobni a grillre pár szelet húst és zöldségeket egy könnyű vacsorához...

A Casus Grill pontosan ezekre a helyzetekre nyújt tökéletes megoldást, hiszen kompakt, könnyen bárhova el lehet vinni, faszénnel működik, 5 perc alatt üzemkész, és 60 percig tudod használni. Miután pedig kihűlt környezetbarát módon tudsz tőle megszabadulni, hiszen minden része vagy komposztálható, vagy természetes módon újra hasznosul.

Környezetbarát grill - minden része újra hasznosul

slide3_casus77.jpgMa már egyre nagyobb figyelmet kapnak az innovatív termékek fejlesztésénél, hogy megfeleljen a fenntarthatósági követelményeknek, és ha lehet, ne is terheljék meg semennyire a természeti környezetet, főleg egy olyan grill eszköz esetében, amit akár túrázáshoz az erőbe, vagy pecázáshoz a tópartra el lehet vinni.

Nincs is annál szívszorítóbb, mint az erdőben a tűzrakó és pihenő helyek környékén szembesülni az eldobált műanyagokkal, fémekkel és tűzrakási maradékokkal. Pedig a legtöbben azt gondolnánk, aki a természetet járja, az próbálja megőrizni annak szépségét.

A Casus grill megfelel a fenntarthatósági kritériumoknak, hiszen csak természetes anyagokból készül - szén, lávakő, bambusz és FSC-tanúsított kartonpapír - amelyek vagy lebomlanak, vagy újra hasznosulnak. Sőt, a tábortűzbe is bedobható, teljesen elég, anélkül, hogy szennyező káros anyag kibocsátástól kelljen tartanunk.

Grillezz szabadon!

hal_1.jpgA kompakt grill minden évszakban használható, a stabil hőtartó képessége miatt akár -10°C-ban is grillezhetünk vele a hóban, a helyek között, tóparton, vagy csak egyszerűen otthon a teraszunkon, ha ennél nagyobb grill eszközt nem tudunk elhelyezni, vagy 2 szelet grill húshoz nem akarjuk a nagy grill eszközünket beizzítani.

Ha pedig kíváncsi vagy, hogy gyakorlatban hogyan néz ki ez az eszköz, és egy citromos csirkenyárs recept is jól jönne, akkor nézd meg azt a videómat:

Ezek is érdekelhetnek:

7+1 nélkülözhetetlen kellék a tökéletes piknikhez!

Matchamisu, avagy zöld teás tiramisu

Alakbarát cukkinis csirke vacsorára

Pasis saláta?! Az milyen?

 

Szólj hozzá

grillezés komposztálás Környezetbarát Utazás Fenntarthatóság Grill szponzorált tartalom Háztartási készülékek Casusgrill Faszenes grillezés kompakt gril citromos csirke